SAKARYA / ERENLER - Büyükesence İlkokulu

May

"Çocuklarımızın mutluluğu, ülkemizin geleceği demektir. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı kutlarken, çocuklarımızın her zaman güvenli, sağlıklı ve mutlu olmalarını diliyoruz."

Kutlama proğramını hazırlayan tüm öğretmenlerimize emekleri için çok teşekkür ederiz.

Şbt

Okul öncesi eğitimin kalite ve niteliğinin ve okul öncesi eğitimin önemine dair farkındalığın ve yaygınlaşmanın toplumda artırılması amacına yönelik birçok faaliyetin gerçekleştirildiği proje kapsamında 1 adet atölye etkinliği çocuklarla buluşturuldu.

Şbt

Okulumuzda Millî Eğitim Bakanlığınca bu yıl ilk kez yarıyıl tatilinden önceki son haftada öğrencilerin keyifli ve öğretici bir hafta geçirmeleri; sanatsal, kültürel, sportif ve bilimsel faaliyetlere katılmalarının teşvik edilmesi için "dönem sonu faaliyet haftası" düzenlendi.